top of page

HOME

Lämna tillbaka båten, ta med er underbara minnen

VÅR FLOTTA

För en perfekt semester med vänner eller familj väljer ni från vår flotta av rymliga båtar. Välj att segla själva eller hyr båt med en av våra erfarna skeppare som tar er runt de turkosa vattnen bland grekiska övärlden.

SEGLINGSÄVENTYR

wix thmb 01.jpg
wix thmb 02.jpg
wix thmb 03.jpg

Följ Alex och hans vänner ombord vår segelbåt Isabella. Föjd deras dagar och nätter runt Kykladerna med många bilder och video.Text på engelska.

GREKISKA ÖVÄRLDEN

Grekiska övärlden är magisk och har något att erbjuda alla. Slipp färjor, trängsel och hotellbokningar

och njut istället av havet, gott sällskap och fantastiska öar som vindarna tar er till.

Charters are 1 week minimum, Saturday to Saturday. See our charter conditions for details. Sailing with kids: Advise us lifejacket sizes needed.

Dirk-K-web.jpg

TESTIMONIALS

"Boat was super! Spacious, plenty of space in the cockpit, great sailing performance, sails very fast, great anchor with 80 meter chain. 

I can say (and I’m speaking for my whole crew): that [Euphoria, Beneteau Oceanis 51.1] was the best boat which we ever had! The ND Sails staff is very competent, friendly, professional, and the transfer organized by the base worked perfectly."

— Stefan F. (Austria)

3.jpg
"I would recommend the ND Sails experience wholeheartedly, to anyone for a great adventure that they will never forget!"
"We enjoy the Greek Islands and always rely on ND Sails to organize an amazing vacation!"
1.jpg
5.jpg
testimonals 1.jpg
Why us-sw

VARFÖR BOKA MED OSS?

Vi äger alla våra båtar och kan erbjuda er kvalitetssäkrad service och båtar.

Vi förstår hur viktig er semester är. Ni jobbar hårt hela året och vill få ut så mycket ni bara kan av er vecka ombord.

ND Sails har varit med och sett till att mer än 8000 personer har fått

uppleva fantastiska övärlden ombord med oss i Grekland.

Vi tar oss an varje ny dag med passion och älskar att erbjuda det lilla extra som gör er semester oförglömlig.

Vi Lyssnar

 

Vi älskar att segla och förstår varför man vill segla. När ni ger oss feedback ser vi ett gyllene tillfälle att förbättra vår service och företag.

sun smiley-01-01.png
Vi Gör Det Simpelt

 

Er önskan är vår önskan. Vill ni ha äventyr, upptäcka eller bara ta det lugnt så vill vi att ni får uppleva just detta ombord.

Vi Delar Med Oss Av Vår Erfarenhet 

Vi älskar att få dela med oss av vår kunskap. Är det första gången ni seglar? Vi finns här från bokning tills ni är hemma igen. Våra erfarna skeppare tar er med på segling som ger mersmak. Har ni gedigen seglingserfarenhet och letar efter nya upplevelser i Grekland, då har ni hamnat rätt.

star smiley-01.png
Vi Lär Känna Dig

 

Vi lär känna er innan ni kommer till Grekland så vi vet vad ni vill uppleva ombord. Vi är ett litet team så ni kommer snart att lära känna oss också. Så som alla crew ombord en segelbåt jobbar vi nära varandra och med öga för detaljer. Vi är fokuserade, pålitliga och glada. Detta löper som en röd tråd i vårt team och för er genom er seglingsupplevelse.

Vi Hjälper Och Fixar

 

Vi håller vad vi lovar. Har vi sagt att vi ska erbjuda något så levererar vi. Storleken på vår flotta gör att vi snabbt kan agera, vara flexibla och implementera ändringar som gör er upplevelse bättre. Vi lär oss fort och tidigare gäster kan verifiera att vi bryr oss om er.

Vi Tänker På Er Året Runt 

 

Under vintern när våra båtar genomgår vinter service på land, under högsäsong och sommar när er prioritet är nästa undangömda vik, till lågsäsongen när den grekiska solen fortfarande skiner som bäst tänker vi bara på en sak:

Hur får vi er att le.

VÅRAT LÖFTE TILL ER

Er charter är mer än bara en båt eller en erfaren skeppare.

Vi lovar att se efter er genom hela er charter. Luta er tillbaka med löftet om att vi är med er hela vägen. Behöver ni hjälp under er vecka finns vi endast ett samtal bort. Det gäller både tekniska frågor och andra mer roliga frågor om tips för att göra seglingen ännu bättre. Våra vänner och samarbetspartner på öarna välkomnar er med öppna armar och de är de bästa guiderna på just deras ö. De älskar att få visa sina byar och lokala produkter. 

 

Vi tror att ni kommer att få mersmak som så många andra av våra gäster och vi väntar på er i hamn för att höra om er segling!

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Contact-sw

KONTAKT

Bas: ND Sails Lavrio Base, Lavrio Port, Lavrio 19500, Greece

Huvudkontor:     Gr. Lambraki 19, Glyfada 16675, Athens, Greece

T: +30 6944 455 497

E: charter@ndsails.com

Skype: NDSAILS

Tack för ditt meddelande

© 2023 by ND Sails.   Privacy Policy     Website by Relevant Planet

bottom of page